top of page

Protokol från Årsmöte 2021

Protokol från Årsmöte 2020

 

Kära STSF:s medlemmar och vänner.

Först och främst vill vi tacka er för att ni tog er tid att delta i årsmötet på ett ovanligt sätt i år, via e-post. Vi ber om ursäkt till dem som av tekniska skäl inte har kunnat delta i omröstningen, tills nästa gång ska vi förbättra dessa små avvikelser, det verkar som att nästa årsmöte kommer att vara i elektronisk form igen. Protokollet från årsmötet hittar ni i bilagan.


För 2020 planerade vi ett antal intressanta och trevliga evenemang, av vilka endast några kunde hållas. Det var bara de som hölls utomhus samt en filmföreställning i samarbete med ambassaden och Tjeckiska centret istället för den traditionella firandet av nationalhelgen på ambassaden.

 

Den 26 december har det gått 45 år sedan den "nya" grundandet av vår förening, vi skriver "nya", eftersom föreningen grundades långt tidigare, dock dess rötter bröts på olika sätt under den första tiden och kopplades om igen. Men sedan den 26 december 1975 tills nu är vår förening registrerad i denna form hos Skatteverket. Ett sådant jubileum bör firas ordentligt, så vi är mycket ledsna över att vi på grund av covid-19 inte kunde hålla de planerade firandena, men vi kan behålla den finansiella gåvan från tjeckiska utrikesministeriet för våra projekt utan vi kan flytta den till nästa år.

 

Fram till det kommande året vill jag och hela STSF:s styrelse önska er och era närmaste främst god hälsa och om möjligt en tidig återgång till det normala livet, som vi har upplevt innan covid-19 pandemin, till ett liv där vi frimodigt kan planera våra liv, fritt resa, dansa och umgås!
Vi hoppas på lyckligt återseende!


PF 2021! 

Med hjärtliga Nyårshälsningar

 

Jitka Vykopalova, ordförande & STSF:s styrelse

bottom of page